Endelig er vi klare for å ta imot medlemmer!Ved å melde seg inn hos oss følger en rekke fordeler! Vi har mange spennende og morsomme arrangementer i vente, for det kommende året.  Høres reinsdyrjakt på Hardanger vidda gøy ut ? Felles beverjakt i April eller lag-inndelte topp tur jakt på ski + to middager, overnatting og underholdning? 

Det blir store felles skyte dager for alle medlemmene, her vil muligheten for å teste og prøve ulike våpen, ammunisjon og lyddempere være mulig. Det vil være en børsemaker tilgjengelig for å hjelpe dere og dagen vil være proppa med morsomme aktiviteter! En stor opplærings jakt på hjort er allerede planlagt for høsten 2021! 

Utover dette har regionene planlagt masse morro for sine medlemmer! Trøndelag planlegger gaupejakt og gåsejakt, i Nord-Norge står seljakt på lista. De andre regionene planlegger alt i fra rådyr- til hare og elg-jakt både med og uten hund.  Vi tilbyr trening med hund, mat og parterings kurs, web seminarer og mye mere! Medlemmer har fortrinnsrett på arrangementene og prisene vil være lavere for medlemmer! 
Medlem
Foresatt 1
Foresatt 2
Ønsker medlemskap i:
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.